yalnızlık

İzolasyon döneminde yalnızlıkla nasıl başa çıkabiliriz?

Boğaziçi Üniversitesi İşletme/Siyaset Bilimleri ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezun olan ve ardından Kanada’da University of British Columbia’da doktorasını yapan Prof. Dr. Hakan Özçelik, yıllardır örgütsel davranış, duygular ve işyeri yalnızlığı konularında araştırmalar yapıyor. Şu an California State University Sacramento İşletme Fakültesi’nde görev yapan aynı zamanda Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde Adjunct Professor olan Hakan Özçelik, içinde bulunduğumuz salgın döneminde insanların yalnızlıkla nasıl başa çıkabileceklerine dair tavsiyelerini bizlerle paylaştı.

Yalnızlık üzerine uzman bir araştırmacı gözüyle içinde bulunduğumuz dönemi değerlendiren Prof. Dr. Hakan Özçelik, hepimizin izolasyon, kriz yönetimi ve duygusal mekanizmalar gibi konularda net düşünmemizi sağlayacak fikirsel haritalara ihtiyaç duyduğuna dikkat çekiyor.