'Açık Ders'ler Youtube'da

Boğaziçi Üniversitesi’nin bilimsel merak, özgür düşünce ve yaratıcı fikirlerin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla başlattığı ‘Açık Ders’ seminer dizisi internetten yayınlanmaya başlandı. Farklı temalar altında psikolojiden bilgisayar mühendisliğine, fizikten dilbilime birçok alandaki gelişmelerin paylaşıldığı dersler Youtube kanalından bilim meraklılarının izlemesi için hazırlandı.

Boğaziçi Üniversitesi’nin farklı ilgi alanlarına dair birçok içeriği barındıran ve toplumun tüm kesimlerine hitap eden ‘Açık Ders’ seminer dizisi Youtube kanalına girdi. Zaman algısından iklim değişikliğine, kaostan Cern’de yaşanan gelişmelere kadar pek çok farklı konu başlığının ele alındığı dersleri kaçıranlar Youtube kanalı üzerinden istedikleri dersi izleyebilecek.

‘Açık Ders’ler artık daha ulaşılabilir