Boğaziçi’nden dört projeye İSTKA desteği

Boğaziçi Üniversitesi’nden bilim insanlarının dört projesi İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından mali destek kapsamına alındı. Buna göre Biyomedikal Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengizhan Öztürk, Çevre Bilimleri Enstitüsü Dr. Öğr. Üyesi Berat Haznedaroğlu ile Biyomedikal Mühendisliği’nden Dr. Mehmet Turan’ın projeleri desteklenecek.

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) 2021 Mali Destek Programı değerlendirme sonuçlarına göre Boğaziçi Üniversitesi’nden yapılan yedi başvurudan dördü destek kapsamına alındı. Prof. Dr. Cengizhan Öztürk’ün “Biyokuluçka: Bir Tematik Altyapı İşletme ve Hızlandırıcı Modeli” ve “İstanbul Sağlık Kobileri Ve Start-upları İçin Ticareti Hızlandırma Platformu” çalışmaları, Dr. Öğr. Üyesi Berat Zeki Haznedaroğlu’nun “İstanbul Yenilenebilir Enerji Üretim ve Depolama Teknolojileri Araştırma ve Geliştirme Merkezi” ile Dr. Mehmet Turan’ın “Boğaziçi Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Enstitüsü Dijital Patoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi” projeleri İSTKA tarafından mali açıdan desteklenecek.

Proje Adı: İstanbul Yenilenebilir Enerji Üretim ve Depolama Teknolojileri Araştırma ve Geliştirme Merkezi

Yürütücü: Dr.Öğr.Üyesi Berat Zeki Haznedaroğlu

Proje Adı: Biyokuluçka: Bir Tematik Altyapı İşletme ve Hızlandırıcı Modeli

Yürütücü: Prof.Dr. Cengizhan Öztürk