Sosyal Politika Forumu

Sosyal Politika Forumu, SPA iş birliğiyle çalışmalarını uluslararası boyuta taşıyor

Bu yıl 15. yılını kutlayan Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Politika Forumu, geçtiğimiz günlerde sosyal politika alanının önde gelen kuruluşlarından olan Birleşik Krallık’taki Sosyal Politika Birliği (Social Policy Association) ile uluslararası kurumsal iş birliği yapan kuruluş statüsünü almaya hak kazandı. Bu sayede Sosyal Politika Forumu, Sosyal Politika Birliği ile kurumsal bağı olan Türkiye’deki ilk araştırma merkezi oldu.

Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Politika Forumu UYGAR Merkezi (SPF), Birleşik Krallık merkezli Sosyal Politika Birliği (Social Policy Association) ile iş birliği yapan kuruluş statüsünü alarak Türkiye’deki sosyal politika çalışmalarını uluslararası boyuta taşımaya yönelik önemli bir adım attı. SPF’nin Kurucusu Emeritus Prof. Dr. Ayşe Buğra ile SPF Merkez Müdürü ve Sosyal Politika Yüksek Lisans Programı Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr.