Rana Sanyal

‘’Kanserle Mücadelede Elimizde Neler Var?’’

Boğaziçi Üniversitesi’nin ‘’Bilimden Yaşama, Yaşamdan Bilime’’ temalı ‘’Açık Ders’’leri kapsamında 26 Nisan tarihinde bir seminer veren Doç. Dr. Rana Sanyal, kanserle ilgili global ölçekte yeni ilaç araştırmalarında atılan adımları ve bu alandaki çarpıcı gelişmeleri aktardı.

Doç Dr. Sanyal seminerinde, sürdürmekte olduğu yenilikçi ilaç araştırmalarından örnekler verdi. Sanyal’ın kurucusu olduğu sağlık girişimi RS Research, kanser alanında yürütmekte olduğu ilaç araştırmalarıyla geçtiğimiz günlerde Avrupa Yatırım Fonu (EIF) olan teknoloji temelli risk sermayesi fonu ACT’den 1.1 Milyon Euro tutarında yatırım almış bulunuyor.

"Kanserle Mücadelede Elimizde Neler Var?"

Boğaziçi Üniversitesi’nin ‘’Bilimden Yaşama, Yaşamdan Bilime’’ temalı ‘’Açık Ders’’leri Doç. Dr. Rana Sanyal’ın semineriyle devam ediyor.

Rana Sanyal, global ölçekte yeni ilaç araştırmalarında atılan adımları ve bu alandaki potansiyel gelişmeleri aktarırken sürdürmekte olduğu ilaç araştırmalarından da örnekler verecek. 2017 Bahar döneminde Beşiktaş Belediyesi işbirliği ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) desteği ve Yaşam Bilimleri ve Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin katkılarıyla sürdürülen seminer dizisi 26 Nisan’da Akatlar Kültür Merkezi’nde yer alacak.