levent kurnaz

İklim değişikliğinde büyük sorunların etkilerinin azaltılması basit çözümlerden geçiyor

2016-2017 akademik yılı Açık Ders seminerlerinin ilkini 29 Kasım tarihinde Prof. Dr. Levent Kurnaz verdi.

Günümüz dünyasının en önemli problemlerinden biri iklim değişikliği ve küresel ısınma… Artık dünya liderlerinin ajandasında da yer alan iklim bu konuyu Türkiye'nin önde gelen uzmanlarından biri olan Boğaziçi Üniversitesi Fizik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Levent Kurnaz ile konuştuk.

Boğaziçi Üniversitesi'nin halka ''Açık Ders''leri başlıyor

Boğaziçi Üniversitesi’nin bilimsel merak, özgür düşünce ve yaratıcı fikirlerin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla başlattığı “Açık Ders”lerin ikinci dönemi başlıyor.

Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından verilen derslerin ilki 29 Kasım’da Prof. Dr Levent Kurnaz’ın “İklim Değişikliğinin Dünya ve Türkiye’ye Etkileri” başlıklı konuşmasıyla Fulya Sanat Merkezi’nde bilim meraklılarıyla buluşuyor.‘’Açık Ders’’ler Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin (BÜYEM) katkıları ve Beşiktaş Belediyesi’nin işbirliğiyle düzenleniyor. Boğaziçi Üniversitesi’nin BU + Etkinlikleri kapsamında Açık Ders adı altında ilkini 2016 Bahar döneminde başlattığı halka açık seminer dizisinin kış programı 29 Kasım’da başlıyor.