Engellilik Çalışmaları

Boğaziçi Üniversitesi engellilik çalışmalarını ödüllendiriyor

2018 yılından beri Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Politika Forumu ve Research Worldwide İstanbul tarafından, Lund Üniversitesi Raoul Wallenberg Enstitüsü desteğiyle verilen Engellilik Çalışmaları Lisansüstü Tez Ödülü için bu yıl da başvuruları bekliyor. Sosyal bilimlerin farklı disiplinlerinden engellilik alanında insan hakları yaklaşımını temel alan lisansüstü tezler, bilim kurulu tarafından değerlendirilecek ve ödüller 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde düzenlenecek bir törenle sahiplerine verilecek. Engellilik Çalışmaları Lisansüstü Tez Ödülü'ne başvuru için son tarih 20 Ekim...

Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Politika Forumu ve Research Worldwide İstanbul tarafından 2018 yılından beri verilmekte olan Engellilik Çalışmaları Lisansüstü Tez Ödülü’ne aday gösterilecek tezlerin başvuru tarihinden en çok iki yıl önce tamamlanmış ve kabul edilmiş bir doktora ya da yüksek lisans tezi olması gerekiyor. Türkçe ya da İngilizce yazılmış olması beklenen tezlerin daha önce hiçbi